fredag, april 2

Påmelding til DMM for 2010 er åpnet!

Kjære multisportvenner!

Det er en glede å informere om at påmeldingen til årets utgave av DMM nå offisielt er åpnet.

Førstemann til mølla prinsippet gjelder ved påmelding, men tidligere deltakere har fortrinn og er blitt invitert særskilt.

Etter rekordåret i 2009 med hele 18 deltakere ble det tydelig for alle at det administrative apparatet var i ferd med å knele, og at arrangementet hadde voksesmerter. Samtidig er det ikke til å legge skjul på at vi hele tiden har hatt ambisjon om en selektiv og kontrollert vekst opp mot 30 deltakere innen 2012. Denne ambisjonen har vist seg å ikke være forenelig med dagens administrative apparat.

Gjennom vinteren er det derfor blitt jobbet målrettet med å få på plass et bredere støtteapparat, og vi er stolte av å kunne introdusere Team Ull som langsiktig samarbeidspartner for DMM. Vi markerer dette samarbeidet med å åpne for 30 deltakere allerede i 2010, dvs to år før opprinnelig plan.

Med et tak på 30 deltakere ønsker vi både gamle og nye deltakere velkommen til vennskaplig dyst i Drammensmarka den 12. juni 2010.

Påmelding kan foretas her.

4 kommentarer:

Blafre sa...

Frister veldig å være med her!! FatCamp skulle gjerne stilt med flere mann, men 12. juni arrangeres også sykkelrittet Farrisrunden.... :-(

Noen mulighet til å arrangere løpet på søndagen eller helgen etter?? :-)

Lars Eftang sa...

Hei,

hvordan er muligheten for fintfolk fra Hovedstaden uten intimerfaring med drammensmarka til å slenge seg med? Merkes løypa eller er man prisgitt lokalkjennskap?

Anonym sa...

Hei Lars!

Det er nok en fordel med en viss intimerfaring fra Drammensmarka, men både sykkeldel og rulleskidel vil bli merket. Da gjenstår kun løpedelen og der er det fullt mulig å finne en passende rygg å henge på, alternativt følge kart som alle deltakere får utdelt.

Det har alltid vært deltakere utenbys fra (også i år), og det har uten unntak gått greit. I tillegg vil det bli gjennomført felles gjennomgang av løpedelen et par uker før selve konkurransen som det er mulig å være med på.

Var jeg deg ville jeg meldt meg på:-)

Mvh
Terje Christiansen, løpsansvarlig

Blafre sa...

Heisann Lars!
(antar at det er sjølveste kjendisen fra a-hus vi har med å gjøre her?) :-)

Her er det bare å bli med! Du som løp Birkebeinerløpet på 1.21 henger nok med teten på løpingen (håper jeg for min egen del). Petter Berntsen, nr 2 i fjorårets konkurranse, løp birken på 1.20.

Hvis du er keen kan vi sykle gjennom løpetraseèn og deler av syklingen en kveld/helg (lettere å komme seg hjem igjen hvis vi sykler og ikke løper).

Lars Petter (lpstormo@broadpark.no)